Epimen

Epimen
Epimen
 • Za uspješnog i sretnog muškarca!

  Ova potpuno nova formula bazirana je na 100% prirodnim biljnim sastojcima. Kapsule su mješavina biljnih ekstrakata sjemenki japanske sofore, ploda nara, sjemenki slatkog badema i kore kineskog cimetovca. Glavni sastojak EpiMen plus kapsula je Sophora japonica koja se zbog afrodizijačkog svojstva i blagotvornog djelovanja na zdravlje koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini još od antičkih vremena. Pomaže u stvaranju  libida a time utječe i na seksualnu aktivnost kod muškarca.

  Što Epimen kapsule sadrže?

  • Ekstrakt sjemenki japanske sofore: 225 mg (Sophora japonica)
  • Ekstrakt ploda nara: 135,0 mg (Punica granatum)
  • Ekstrakt sjemenki slatkog badema: 72 mg (Prunusa amygdalus var. dulcis)
  • Ekstrakt kore kineskog cimetovca: 18 mg (Cinnamomum cassia)

  Zašto baš EpiMen Plus kapsula?

  EpiMen Plus je biljni proizvod čiji sastav se temelji na iskustvima o dugotrajnoj primjeni biljnih afrodizijaka u najnovijim znanstvenim saznanjima o njihovom djelovanju. Glavni sastojak EpiMen Plus kapsula je japanska sofora, biljka koja sadrži prirodni flavonoid kvercetin, te zajedno s plodom nara kao izvorom prirodnih polifenola i sinergijom fitonutrijenata iz sjemenki slatkog badema i kore kineskog cimetovca podržava vitalne  funkcije organizma.

  Sophora japonica (Japanska sofora) Glavne aktivne sastavnice japanske sofore su flavonoidi. Iz sjemenki Sophore japonice izolirani su kvercetin, rutin (kvercetin-3-rutinozid) te genistein. Nekoliko drugih flavonol glikozida, flavonol triglikozida i tetraglikozida (najzastupljeniji kemferol) te brojni izoflavonoid glikozidi (derivati genisteina) Sjemenke japanske sofore sadrže i triterpene, fosfolipide, amino kiseline, polisaharide i masne kiseline.

  Punica granatum (Nar) Glavni aktivni sastojci ploda nara su polifenoli, punikalagin A i B, galna kiselina i elagna kiselina Plod nara sadrži i flavonoide (antocijanine, katehine i druge kompleksne flavonoide). Sok iz naratakođer je  bogat antocijaninima, a sadrži i polifenole galoilglukozu, punikalagin, punikalin te elagnu i galnu kiselinu. Blagotvorno djeluje na urološko zdravlje muškaraca

  Prunus amygdalus var. dulcis (Slatki badem) Sjemenke slatkog badema sadrže polisaharide, flavonoide, amino kiseline (aspartinska, prolin, glutaminska, alanin, arginin i serin), vitamine (niacin, piridoksin, askorbinska kiselina), provitamin β – karoten, betain (licin ), šećere, proteine i masti, zeaksantin i β – sitosterol.

  Cinnamomum cassia (Kineski cimetovac) Kineski cimetovac sadržava eterično ulje s cinamaldehidom kao glavnim sastojkom, tanine, diterpene, organske kiseline i sluzi. Kineski cimetovac koristi se u pripravcima za tegobe povezane s cirkulacijom, povišenim tlakom i povišenim lipidima

  Kako se koriste EpiMen plus kapsule?

   

  Uzeti 1 kapsulu dnevno na prazan želudac  40 - 45 minuta prije aktivnosti.

   
   
  Cijena: 230.00 kn
  akcijska cijena: 207.00 kn
  Kol:
  plus sign minus sign
 • Što Epimen kapsule sadrže?

  • Ekstrakt sjemenki japanske sofore: 225 mg (Sophora japonica)
  • Ekstrakt ploda nara: 135,0 mg (Punica granatum)
  • Ekstrakt sjemenki slatkog badema: 72 mg (Prunusa amygdalus var. dulcis)
  • Ekstrakt kore kineskog cimetovca: 18 mg (Cinnamomum cassia)