Labrada Elasti Joint

Elasti Joint
Elasti Joint
 • Labrada Elasti Joint™ sadrži sve danas poznate supstance u količinama koje su se pokazale najdjelotvornijim u svim studijama kao pomoć u izgradnji hrskavičnog i vezivnog  tkiva uz bitno smanjenu mogućnost povreda. Umjesto nekoliko tableta uzmite jednu mjericu Elasti Joint™  praha otopljenog u vodi ili nekom drugom napitku, samo jednom dnevno. Rezultati djelovanja mogu se očekivati za dva do tri tjedna. Povoljni učinci traju dva do tri mjeseca od posljednjeg uzimanja.

  Umjesto četiri velike tablete uzmite jednu mjericu Elasti Joint®-a i pripremite ukusni napitak. Praškasta forma aktivnih komponenti mnogo se bolje apsorbira u organizmu od tableta. Osim toga, upravo količina supstanci u jednoj mjerici Elasti Joint-a smatra se optimalnom za postizanje najboljeg učinka.

  Glukozamin sulfat je prirodni proizvod dobiven ekstrakcijom iz ljuštura školjaka. Ključna je komponenta hrskavice, vezivnog tkiva i zglobne tekućine. Starenjem, te uslijed bolesti, glukozamin pomalo nestaje iz organizma i potrebmo ga je nadoknaditi oralnim uzimanjem glukozamina.

  Naročito uspješnom pokazala se kombinacija glukozamina i kondroitin sulfata  a njihova kombinacija pomaže pri regeneraciji zglobnog i vezivnog tkiva. Elasti Joint® sadrži 1500 mg glukozamin sulfata i 1200 mg kondroitina u jednoj dnevnoj dozi

  Kolagen hidrolizat je supstanca koja sudjeluje u izgradnji oko 30 % svih tjelesnih proteina. Esencijalan je za održanje zdravlja zglobova, ekstremiteta, kose, kože i noktiju. Starenjem, prirodna sposobnost organizma da ga sam proizvodi se smanjuje. U kombinaciji s glukozamin sulfatom zamjetno je njegovo djelovanje u obnovi oštećene hrskavice. Elasti Joint® sadrži 5000 mg kolagena u jednoj mjerici.

  MSM (Metilsulfonilmetan) je spoj sumpora. Istraživanja su pokazala njegovo iznimno značenje u detoksikaciji organizma a bolovi u zglobovima i mišićima posljedica su nagomilavanja toksičnih tvari. MSM omogućava stanicama organizma bržu obnovu i izmjenu tvari te ima izuzetno djelovanje pri izgradnji mišića, kože, kosti, nokti i kose. Jedna mjerica sadrži 2000 mg MSM-a

  Boswelia serrata (sok iz drveta Tamjana) ima dugu povijest korištenja u indijskoj biljnoj medicini za bolesti mišično koštanog sustava i za bolesti dišnog sustava .           

  Vitamin C ima važnu ulogu u proizvodnji kolagena i izgradnji zdravog vezivnog tkiva.

  Pakiranje: 350 g praha (dovoljno za mjesec dana) 

   
   
  Cijena: 369.00 kn
  akcijska cijena: 249.00 kn
  Kol:
  plus sign minus sign
 • Sastav: količina (1 mjerica)

      %D.V
  Glukozamin sulfat 1500 mg 200%
  Kondroitin 1200 mg  
  Kolagen 5000 mg
  MSM
  Vitamin C
  2000 mg
  500mg

  830%
  Boswelia serrata 100 mg

  * Postotak dnevnih vrijednosti temelji se na prehrani od 2000 kalorija. Ovisno o Vašim potrebama, unos može biti veći ili manji 
  † dnevna vrijednost (D.V.) nije utemeljena