Labrada Elasti Joint

Elasti Joint
Elasti Joint
 • Jedino Elasti Joint (okus fruit punch) mase 350 g s Nutrixovim logom na kutiji sadrži Boswelliu Serratu te ga Labrada ekskluzivno izrađuje za Nutrix kao novu, pojačanu formulu.

  Labrada Elasti Joint™ sadrži sve danas poznate supstance u količinama koje su se pokazale najdjelotvornije u svim studijama. Elasti Joint snaži funkciju zgloba i vezivnog mišićnog tkiva uz bitno smanjenu mogućnost povreda. Umjesto nekoliko tableta uzmite jednu mjericu Elasti Joint™  praha otopljenog u vodi jednom dnevno. Rezultati djelovanja mogu se očekivati za dva do tri tjedna. Povoljni učinci traju dva do tri mjeseca od posljednjeg tretmana.

  Iako je primarno zamišljen kao pomoć vrhunskim sportašima Elasti Joint™ mogu koristiti svi koji traže pomoć kod:

  - Osteoartritisa i artroze
  - Bolnih i otečenih zglobova
  - Upale zglobne ovojnice
  - Sportskih ozljeda
  - Prevencije pri napornim treninzima
  - Jačanja vezivnog tkiva
  - Bursitisa i tenditisa
  - Pospješuje regeneraciju i pokretljivost
  - Omogućuje stanicama bolju obnovu i izmjenu tvari
  - Organizmu daje energiju
  - Zamjenjuje stare i istrošene stanice novim i elastičnim
  - tijekom vremena zamjetno je čak i povlačenje bora

  Okus: Island Punch


  Pakiranje: prah, 350g


  Elasti Joint® - snažna formula za zdrave zglobove i vezivno tkivo

  Elasti Joint® sadrži šest aktivnih komponenti koje pomažu funkciju zglobova i vezivnog tkiva.

  Elast Joint® sadrži sve danas poznate supstance koje snaže funkciju zgloba i vezivnog mišićnog tkiva. Umjesto četiri velike tablete uzmite jednu mjericu Elasti Joint®-a i pripremite ukusni napitak. Praškasta forma aktivnih komponenti mnogo se bolje apsorbira u organizam od tvrdih komprimata tableta. Osim toga, upravo količina supstanci u jednoj mjerici Elasti Joint-a smatra se optimalnom za postizanje povoljnog učinka.

  Aktivne komponente pomažu regeneraciju i podmazuju

  Glukozamin sulfat je prirodni šećer dobiven ekstrakcijom iz ljuštura školjaka. Ključna je komponenta hrskavice, vezivnog tkiva i zglobne tekućine. Ima sposobnost upijanja vode i tako osigurava podmazivanje i apsorbciju udarca o hrskavicu koja pokriva krajeve kostiju zglobova. Starenjem, te uslijed bolesti (osteoartritis) glukozamin isčezava iz organizma, a preostali dio ima otežanu sposobnost upijanja vode.

  Uzimanje dodatnih količina glukozamina oralno dokazano utječe na bolju podmazanosti zglobova i nestanak boli kod osteoartritisa jednako efikasno kao ibuprofen, s tom razlikom što glukozamin djeluje na uzrok nastanka boli, a ne na prekid njenog osjeta. Naročito uspješnom pokazala se kombinacija glukozamina i kondroitin sulfata koji ima protuupalno djelovanje, a njihova kombinacija djeluje regenerativno. Elasti Joint® sadrži velikih 1500 mg glukozamin sulfata i 1200 mg kondroitina u jednoj mjerici.

  Kolagen Hidrolizat je supstanca koja sudjeluje u izgradnji oko 30% svih tjelesnih proteina. Esencijalan je za održanje zdravlja zglobova, ekstremiteta, kose, kože i noktiju. Starenjem prirodna sposobnost organizma da ga proizvodi se smanjuje. Praćenjem radioaktivnim tvarima obilježenog kolagena koji se uzima oralno dokazana je njegova iskoristivost poput onog proizvedenog u organizmu. Naročito je prisutan na hrskavičnom završetku zgloba gdje djeluje podmazujuće. U kombinaciji s glukozamin sulfatom zamjetno je njegovo djelovanje u rekonstrukciji oštećene hrskavice, te pospješuje regeneraciju i pokretljivost. Elasti Joint® sadrži 5000 mg kolagena po mjerici.

  Elasti Joint® sadrži 2000mg MSM-a koji uklanja bol

  MSM (Metilsulfonilmetan) je spoj sumpora. Istraživanja su pokazala njegovo iznimno značenje u detoksikaciji organizma i normalizaciji imunološkog sustava. Posjeduje protuupalno djelovanje. Bolovi u zglobovima i mišićima posljedica su nagomilavanja toksičnih tvari. MSM omogućava stanicama organizma da se bolje obnavljaju i izmjenjuju tvari. Iako nije lijek za artritis, MSM značajno smanjuje otok zgloba koji uzrokuje bol. Sumpor ima izuzetno djelovanje pri izgradnji mišića, kože, kostiju, noktiju i kose. Uz to, MSM ima provjereno povoljno djelovanje na akne, alergije, Alzheimerovu bolest, artritis, cirkulaciju, glavobolju, migrenu, gubitak pamćenja, stres, čir, bolove u mišićima... MSM pomaže organizmu da zamjeni stare istrošene stanice novim i elastičnim. Tijekom vremena zamjetno je čak i povlačenje bora. Možda jedna od najčudnijih osobina MSM-a je da organizmu daje energiju, dok se osoba koja ga uzima osjeća smirenije. Sve je rašireniji kao rješenje za bol, potpuno neotrovan, za razliku od različitih tableta protiv boli za koje se vjeruje da su uzrokom 76.000 hospitaliziranih i 3.300 smrtnih slučajeva u SAD-u zbog želučanog krvarenja, tijekom samo godine dana. Jedna mjerica sadrži 5000 mg MSM-a

  Boswelia serrata (sok iz drvetaTamjana) ima dugu povijest korištenja u indijskoj biljnoj medicini za artritis i burzitis, pa čak i za bolesti dišnog sustava i dijareju. Dokazano ima protuupalni učinak, ublažava simptome i bolna stanja kod burzitisa, osteoartritisa, reumatoidnog artritisa i tendonitisa.

  Vitamin C ima važnu ulogu u proizvodnji kolagena i izgradnji zdravog vezivnog tkiva.

  Na što sportaši i aktivni ljudi često ne obraćaju dovoljno pozornosti

  Svi koji vježbanjem nastoje postići lijepo oblikovano tijelo, izgraditi mišiće ili se podvrgavaju velikim fizičkim opterećenjima obično zaboravljaju na slijedeću činjenicu: nije dovoljno kvalitetno hraniti samo mišiće, već jednaku pažnju treba posvetiti i vezivnom tkivu! Štoviše, to je jedini način da spriječite ozljede.

  Vrlo jednostavno - povećanje snage često je u nesrazmjeru s mogućnostima vezivnog tkiva da silu prenese na kosti. Intenzivne mišićne kontrakcije dokazano stimuliraju sinetzu kolagena. Kolagen je spoj iz grupe tzv. CTSS-a, tvari koje izgrađuju vezivno tkivo. Kvalitetnom prehranom - uz dodatke prehrani poput proteina - ubrzat ćete izgradnju mišićne mase koja u isto vrijeme neće stići proizvesti dovoljno CTSS-a. Zbog toga potrebno ga je nadomjestiti na drugi način.

  Spriječite pomanjkanje CTSS-a uzimanjem Elasti Joint®-a

  Organizam će na informaciju o nemogućnosti vezivnog tkiva da prati mišićnu kontrakciju reagirati usporenom izgradnjom mišićne mase. Zbog toga je možda i polovica uloženog novca u skupe visokovrijedne suplemente za izgradnju mišićne mase jednostavno - bačen novac.

  S druge strane - iskušavanje limita izdržljivosti vrlo će vjerojatno dovesti do ozljede i tako znatno usporiti napredak. Uzimanjm Elasti Joint®-a značajno ćete popraviti ravnotežu i osigurati ravnomjeran napredak vezivnog mišićnog tkiva i mišića uz bitno smanjenu mogućnost povreda.

  Pakiranje:

  350 g praha (dostatno za mjesec dana) 

   
   
  Cijena: 369.00 kn
  akcijska cijena: 299.00 kn
  Kol:
  plus sign minus sign
 • Sastav: količina (1 mjerica)

      %D.V
  Glukozamin sulfat 1500 mg 200%
  Kondroitin 1200 mg  
  Kolagen 5000 mg
  MSM
  Vitamin C
  2000 mg
  500mg

  830%
  Boswelia serrata 100 mg

  * Postotak dnevnih vrijednosti temelji se na prehrani od 2000 kalorija. Ovisno o Vašim potrebama, unos može biti veći ili manji 
  † dnevna vrijednost (D.V.) nije utemeljena