Uz Elasti Joint bez tegoba sa zglobovima i vezivnim tkivom!

Uz Elasti Joint bez tegoba sa zglobovima i vezivnim tkivom!

Uz Elasti Joint bez tegoba sa zglobovima i vezivnim tkivom!

Labradin Elasti Joint uklanja tegobe sa zglobovima, hrskavičnim i vezivnim tkivom. Regenerativno djeluje na zglobove zbog 6 aktraktivnih komponenti unutar Elasti Jointa.

Da li ste se nekada zapitali što je zajedničko vrhunskom sportu i prekomjernoj tjelesnoj masi ili možda rekreativnom vježbanju i krivom držanju i sjedilačkom načinu života? Teško je povezati ove pojmove jer su totalno kontradiktorni, ali ipak imaju vrlo značajnu poveznicu. Veliko opterećenje na zglobove i vezivno tkivo, upala tetiva i burse, te velika mogućnost ozljede zajedničko je svim navedenim pojmovima. Elasti Joint je dokazano najefikasniji dodatak prehrani koji pomaže pri tegobama sa zglobovima, hrskavičnim i vezivnim tkivom, te sadrži 6 najatraktivnijih komponenti koje regenerativno djeluju na zglobove i vezivno tkivo. Svaki sportaš i rekreativac bi ga trebao imati u svojoj sportskoj torbi.


Vrhunski sport u današnje vrijeme pred sportaša postavlja visoke zahtjeve koji se mogu ispuniti samo zahvaljujući najvišim mogućim fizičkim naprezanjima. Trening i natjecanja predstavljaju ogroman stres na organizam, a posebno na zglobove. Elasti Joint će zasigurno pomoći da sav uložen sportašev trud i odricanje ne upropasti ozljeda, također produžiti će sportaševu karijeru i omogućiti održavanje funkcionalnih i motoričkih sposobnosti dugo na visokom nivou.


Kao što vrhunski utreniranim sportašima veliki broj napornih treninga predstavlja stres za zglobove i vezivno tkivo, tako i rekreativcima i osobama prekomjerne tjelesne mase, trening, pa i obična dnevna aktivnost može predstaviti jednaki stres. Trčanje, vježbanje u teretani ili rekreacija u obliku nekog sporta uvelike će vam pomoći u održavanju sposobnosti, tjelesne mase i zdravlja, ali jednako tako je veliki rizik za vaše zglobove. Sa kvalitetnom prevencijom Elasti Jointom rekreacija će vam predstavljati zadovoljstvo i zdravlje bez velikog rizika od ozljede.


Elasti Joint je formula koja sadrži Glukozamin sulfat, Kondroitin sulfat, Kolagen Hidrolizat, MSM (Metilsulfonilmetan), Boswellia serrata,te Vitamin C u obliku praha koji se konzumira jednom dnevno, otopljen u vodi. Rezultati djelovanja se mogu očekivati za dva do tri tjedna, a povoljni učinci traju dva do tri mjeseca od posljednjeg tretmana. Brinite o zdravlju jer je ono osnova za postizanje bilo kakvih rezultata, bili oni vrhunski sportski ili ostvarivanje osobnih ciljeva.

 

Saznajte više o Labradinom Elasti Jointu

 

Tekst sastavio: Mag.cin. Goran Mulalić